Wijzer in Opvang en Onderwijs

OBS Holy

OBS Klimop maakt deel uit van OBS Holy: drie openbare scholen in Vlaardingen Holy, te weten Klimop, de Singel en het Breinpaleis. OBS Klimop staat in de wijk Holy-Zuid (Vlaardingen). De schoolpopulatie is een afspiegeling van onze hedendaagse maatschappij. Onze leerlingen komen niet alleen vanuit de omliggende wijk. Ook bewoners van andere wijken in Vlaardingen weten Klimop te vinden.

Ons bestuur

Klimop is een van de scholen van Wijzer in Opvang en Onderwijs. Onder deze stichting vallen alle openbare scholen en kinderopvang van Vlaardingen en Maassluis.

Het belangrijkste doel is alle kinderen goed onderwijs bieden, kinderen met plezier naar school te laten gaan en kinderen een optimale ontwikkeling bieden. Dit alles in een doorgaande lijn, samen met de kinderopvang.

Ons openbaar onderwijs is toegankelijk voor alle kinderen. In onze veilige en stimulerende omgeving groeit uw kind op tot een tolerante, zelfbewuste persoonlijkheid. Wij bieden een breed aanbod aan onderwijssoorten. Elk Integraal Kindcentrum / Wijzerschool heeft een eigen profiel met bijbehorende kenmerken.
Zo bieden wij ieder kind van elk niveau een plek waar het zich thuis zal voelen.
Ook die kinderen die net even wat meer aandacht en zorg nodig hebben.

Wijzer in Opvang en Onderwijs omvat 12 scholen:

• Kindcentra met onderwijs en opvang
    • Reguliere basisscholen
    • Een school voor speciaal basis onderwijs (de Kameleon)
    • Speciaal basis onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs (de Ericaschool).

Contactgegevens Wijzer in Opvang en Onderwijs
Burgemeester van Lierplein 77