Werkwijze

Wij voegen iets toe aan ons uitstekende onderwijs: dansante vorming. Door veel beweging en dans krijgen onze leerlingen een gezond lichaam, veel zelfvertrouwen en daardoor een grote tolerantie naar anderen: ‘ieder kind heeft iets unieks, daarom mogen jij en ik anders zijn.’ Met duidelijke doelen voor ogen verrijken we de leerstof en wakkeren we interesses aan. We werken met instructietafels en daarna gaan de kinderen zelf aan de slag. De resultaten zijn prima en de begeleiding naar het voortgezet onderwijs is toegespitst op elk kind, zodat iedereen zo hoog mogelijk uitstroomt. Wij zetten ons voor onze leerlingen in en streven naar een gezond leven vol zelfvertrouwen.

dramales

De school telt gemiddeld 160 leerlingen. De groepen verdelen we in onder-, midden- en bovenbouw. Wij vinden het belangrijk dat de klassen op onze  school klein blijven zodat de leerlingen een optimale kans hebben om zichzelf te kunnen ontwikkelen.

dsc_0034 dsc_0031 dsc_0029

dsc_0026 dsc_0012 dsc_0010