Schoolmelk/tussendoortjes

De kinderen kunnen dagelijks op school gekoelde melk drinken. U kunt hier klikken voor een aanvraagformulier, als uw kind nog geen schoolmelk drinkt en dat wel graag wil. Joke Groen is contactpersoon op school voor de schoolmelk. Kinderen van Klimop kunnen kiezen voor halfvolle melk of framboos. De betaling geschiedt per acceptgirokaart rechtstreeks aan de melkleverancier.

De eerste twee dagen na iedere vakantie is er geen schoolmelk. De kinderen drinken dan, net als de rest van de klas, gewoon water.

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag hebben we ‘fruitdagen’ en mogen de kinderen geen koek of brood meebrengen. Wij verwachten ze dan op school met een stuk fruit of groente (komkommer, tomaat, worteltje, enz).
Op vrijdag krijgen alle leerlingen van school een koekje, dit is onze ‘koekjesdag’.

Tevens mogen de leerlingen geen drinken meer meenemen van huis. Sinds augustus 2015 doen wij als school mee aan het project ‘Jeugd op Gezond Gewicht’ (JoGG). Hierdoor hebben alle leerlingen een bidon met naam in de klas. Deze worden dagelijks gevuld en is de gehele dag tot hun beschikking. De bidons worden in de vaatwasser gereinigd.

dsc_0059