Ons schoolplein

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA  schoolplein

Op vrijdagmiddag 16 november 2013 werd eindelijk een jarenlange droom verwezenlijkt:       De opening van een nieuw schoolplein!

 

Bij het 40 jarig bestaan van de school, werd er al voorzichtig gedacht aan ophoging en wat speeltoestellen. Toch heeft het nog jaren van acties, prijsvragen, teleurstellingen en wachten geduurd voordat het benodigde geld bijeen gebracht was. De jaarmarkt, een sponsorloop, statiegeldactie en  ‘heitje voor een pleintje’ brachten allemaal wel veel geld in het laatje, maar bij lange na niet genoeg voor zo’n groot project!

 

Uiteindelijk ging na het contactleggen met Jantje Beton het balletje rollen. Een prachtige klimtoren, leuke toestellen en het allermooiste danspodium zijn het resultaat geworden dankzij het ontwerp van Marjan Verboeket van studio Papas. Vanaf nu niet alleen dansen ín school maar ook buiten! Na een optocht door de wijk met alle kinderen, een toespraak van de directeur van Jantje Beton, proosten, ballonnen oplaten en een dans op het toepasselijke nummer “Rock het schoolplein” was het officiële gedeelte afgelopen.

 

En……er werd nog lang gespeeld……..