Fotoalbums

Foto’s
De meest actuele foto’s kunt u hier vinden. De foto’s van het huidige schooljaar zijn hieronder weergegeven. Mocht u zoeken naar een foto van voorgaande jaren, kunt u helemaal onderaan deze pagina klikken op de link naar het archief.

Klik hier voor de gehele collectie albums of zoek hier beneden specifiek naar een album.

Sportdag 19 september 2018

Op de sportdag van dit jaar werden we getrakteerd op een heerlijk zonnetje. Voor het eerst deden ook de kleuters mee met alle activiteiten. Dankzij alle lieve hulpouders en sportiviteit van de kinderen was het weer een geslaagde ochtend!

Meester- en juffendag 2018

Elk jaar vieren de juffen en meesters op een dag de verjaardagen. Groep 7 had allerlei spelletjes voor de kinderen georganiseerd. Zoals ieder jaar was het een gezellige ochtend.

Musical groep 8 2018

Groep 8 heeft de musical Start geweldig uitgevoerd. Bekijk de foto’s!

Kamp groep 8 2018

Alweer een schooljaar bijna voorbij. Groep 8 is op kamp geweest. Er staan van deze gezellige, zonnige vier dagen prachtige foto’s klaar om te bekijken.

Vlaardingen 1018 project

Duizend jaar geleden was er een belangrijke de slag om Flardinga. Dat wordt in heel Vlaardingen gevierd dit jaar. Ook de kinderen van Klimop deden mee aan dit project. Als afsluiting was er een speurtocht door school.

Tsjechië 2018

Dit jaar zijn veel kinderen uit groep 7 en 8 naar Moravska Trebova in Tsjechie geweest. Woensdag 9 mei ’s avonds zijn ze vertrokken en zondag 13 mei weer terug in Vlaardingen. Het was weer een super ervaring die deze kinderen niet meer zullen vergeten.

D.I.V.O. 2018 Klimop journaal

Eens in de twee jaar treden alle kinderen van OBS Klimop op voor de ouders: Doe Iets Voor Ouders. Een dansje en een liedje per groep. Er zijn geweldige foto’s gemaakt van deze geslaagde uitvoering in Stadsgehoorzaal.

Kerstfeest Klimop 2017

De foto’s van de gezellige kerstviering staan in het album. Dit jaar hebben kinderen, soms samen met ouders, het eten zelf gemaakt. En bijna alles is opgegeten.

Sinterklaas 2017

Dit jaar is Sinterklaas op OBS Klimop geweest. De kinderen hebben genoten van de Goedheiligman en zijn pieten.

Nationaal schoolontbijt 9 november 2017

Bekijk de foto’s van het gezellige schoolontbijt op OBS Klimop.

klik voor de mooie foto’s

Afscheidsfeest juf Hedy, 9 november 2017

Juf Hedy kreeg na zovele jaren in het onderwijs werkzaam te zijn geweest een prachtig (en hoe kan het ook anders) swingend feestje aangeboden dat startte met een warm onthaal op het schoolplein.

Donderdag 9 november 2017  was juf Hedy nog één keer het sprankelende middelpunt van de obs Klimop. Op school werd het afscheidsfeest van juf Hedy gevierd met alle kinderen en leerkrachten.

klik voor de prachtige fotoreportage in dit album

KinderBoekenWeek activiteiten

Van alle activiteiten in de kinderboeken week zijn schitterende foto’s te vinden in dit album. Denk aan de opening, bezoek schrijfster, voorleeswedstrijd.

klik voor het album

Sponsorloop 13 oktober 2017, schoenendoosproject

Dit jaar hebben de kinderen hun best gedaan om zo veel mogelijk rondjes om Klimop te lopen, de Klimomloop, met als doel de schoenendoos actie. Bekijk de schitterende foto’s van deze geslaagde Klimomloop.

klik voor het album

Kinderboekenweek opening 3 oktober 2017

Het jaarlijks terugkomende disco was dit keer geen afsluiting, maar een opening van de kinderboekenweek met als thema van het kinderboekenbal “gruwelijk eng”  Bekijk het album om te zien dat het weer een zeer geslaagd avondje was.

klik hier voor het album

Sportdag 6 september 2017 bij Fortuna

Woensdagochtend 6 september was wederom een prachtige, zonnige sportochtend. Bekijk het album om te zien hoe groot en klein genoten heeft van deze sportieve ochtend.

klik hier voor het album

Archief voorgaande schooljaren

Klik hier om naar ons archief te gaan met foto’s uit voorgaande schooljaren